23948sdkhjf

Usikker fremtid for Viborg Bryghus

Viborg Bryghus fyrede i sidste uge sin direktør - Nu kræver en stor del af de frivillige, der er involveret i bryggeriets drift, at bestyrelsen skal gå af.
Viborg Bryghus måtte i sidste uge fyre direktøren siden 2007, Hans Jørgen Poulsen, da hans løn fyldte en for stor post på budgettet. En beslutning en stor del af de frivillige hos Viborg Bryghus er utilfredse med, skriver TV Midt Vest.

Nu kræver de frivillige at bestyrelsen går af, mens bestyrelsen med Thomas Sørensen i spidsen fastholder, at fyringen var for at sikre bryghusets fremtid.

På tirsdag afholdes et møde mellem Bryghusets bestyrelse og de mange frivillige, som har udtrykt deres utilfredshed med fyringen.

Vil gerne blive
Den nu fyrede direktør Hans Jørgen Poulsen havde efter fyringen mest lyst til at forlade bryghuset, men nu er han indsat som daglig leder i opsigelsesperioden på et halvt år.

- Jeg synes, jeg gør et godt stykke arbejde hver dag, og min umiddelbare tanke var da også, at så kunne det også være lige meget det hele. Men sådan er jeg ikke. Nu skal jeg have det bedste ud af det, og så håber jeg, der bliver fundet en løsning, så jeg kan fortsætte, siger han til tv-stationen om situationen.

Læs også: Direktør afskediget i Viborg Bryghus
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109