23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Risiko for E.Coli i fransk gedeost

De danske fødevaremyndigheder oplyser, at der i den franske gedeost Pelardon fra Fermier de la Borie er fundet en særlig ondartet E.Coli-bakterie.

Opdateret 10. november 2014, kl. 13.24

Fredag aften modtog Fødevarestyrelsen en meddelelse fra de franske fødevaremyndigheder om, at der i den franske gedeost Pelardon, er fundet en særlig ondartet E.coli-bakterie, E. Coli O157.

Bakterien kan, udover voldsomme mavesmerter og blodig diarré, i sjældne tilfælde også give nyresvigt.

Osten er importeret af Peter Paris, Sverigesgade 3, 8000 Aarhus og virksomheden har kun importeret 12 Pelardon-oste.

Alle ostene er solgt til en privatperson, som er orienteret om tilbagetrækningen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.13|instance-web01