23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Rom skal blive ekstra lækker af to år til havs

Skotlander Spirits fra Nordjylland sender fire tønder rom på lang skibsrejse

Romproducenten Skotlander Spirits, der blandt andet producerer sin internationalt prisvindende rom i Hjortdal i Nordjylland, vender nu tilbage til de klassiske traditioner for rom-fremstilling. Rom svarende til 1.000 flasker er klar til i egetræstønder at blive sendt på skibsrejse i to år, skriver TV2 Nord på sin hjemmeside.

Målet er, at rommen skal få en ekstra sød smag og mere tyngde.

- Vi har arbejdet på skibsprojektet i mere end et halvt år og glæder os til at producere en rom af en ekstra høj kvalitet. Lagring på egetræstønder tilfører rom sødme, farve og ekstra fylde, og her spiller det positivt ind, at skibet sejler rundt i hele perioden, siger ejeren af Skotlander Spirits, Anders Skotlander, til TV2 Nord.

Skipper Jess Pedersen bringer med skonnerten Mira rommen rundt i danske farvande, inden der i 2016 åbnes for tønderne, og rommen bliver filtreret og fyldt på flasker.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.126|instance-web04