23948sdkhjf

Leverpostej stjæler julen hos Stryhns

Ingen har tid til at fejre højtiden, fordi de skal producere og producere og producere og producere og producere og producere
Hos leverpostejsgiganten Stryhns arbejder man i disse dage i døgndrift for at kunne producere leverpostej nok til de julemadselskende danskere. Det betyder, at der ikke er tid til juleri i december hos Stryhns - sidste år måtte julefrokosten sågar aflyses.

Juletid er højsæson for leverpostej, og det betyder, at man i produktionshallerne i Roskilde arbejder i tomandsskifte alle ugens dage – også lørdag og søndag - for at kunne levere leverpostej nok til de danske juleborde, oplyser Stryhns.

- Som producent af en meget sæsonaktuel vare kan vi ikke misse en eneste dag i november eller december. Det er en stor ledelsesmæssig udfordring ikke at have tid til juleri på samme måde som alle andre virksomheder. Men ligesom der er travlt i iskiosken, når solen banker ned om sommeren, så må vi tilpasse vores arbejde efter forbrugsmønstrene, siger Stryhns' administrerende direktør, Kristian Kornerup (billedet).

Nul julefrokost i december
Sidste år blev det hårde arbejde på bekostning af julefrokosten i december, som måtte aflyses for at kunne følge med efterspørgslen.

- Udfordringen fra sidste år har vi lært af, så i år holdt vi julefrokosten allerede tilbage i oktober. Vi måtte selv pynte op og bede om julemad på det hotel, hvor festen blev holdt, da der naturligvis ikke lugtede spor af jul i oktober, siger Kristian Kornerup.

Sidste års julefrokost for alle Stryhns medarbejdere blev efter aflysningen i december flyttet til januar i år, hvor leverpostejsproducenten fejrede en veloverstået, travl julemåned med en forsinket julefrokost.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094