23948sdkhjf

Danish Crown dropper Rusland

Koncernen regner slet ikke med at sælge til russerne i 2015
Først Putins stop for import af europæiske fødevarer, og nu den russiske rubels styrtdyk. Tilsammen gør det betingelserne for at afsætte varer i Rusland så vanskelige, at Danish Crown nu helt ser bort fra landet i sine 2015-planer, skriver Børsen.

- Når vi kigger ind i 2015, så planlægger vi ud fra, at vi ikke har adgang til Rusland og arbejder ud fra det. Men når vi i Rusland har haft de relationer, vi har, med et godt salg tidligere, så føler vi os fortsat godt klædt på til at komme tilbage på markedet meget hurtigt, hvis der pludselig skulle komme en åbning. Planlægningsmæssigt og rent salgsstrategisk kører vi uden om Rusland nu, men vi føler os klar til at kunne gå i gang fra time til time,. siger pressechef Jens Hansen fra Danish Crown til avisen.

Danish Crown fastholder sit kontor i Rusland, men de medarbejdere, der hidtil har siddet i Danmark og arbejdet med Rusland, er indtil videre flyttet over på andre markeder.

Det russiske marked købte sidste år dansk svinekød for mere end 2 milliarder kroner, og Danish Crown havde regnet med kraftig vækst i Rusland i de kommende år – men det bliver altså efter alt at dømme ikke i 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11