23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danskerne vilde med eksotiske kager

Bagerne laver nye kage- og brødtyper som aldrig før

Ølbrød med kerner, økologisk surdejsbrød, passionskage med ristede hasselnødder. Danskerne er blevet helt vilde med at købe nye kage- og brødtyper, når de går til bageren, fortæller formanden for de danske bager- og konditormestre, Hardy Christensen, til DR.

- Kunderne er virkelig nysgerrige efter at prøve de nye ting. Det jo spændende at se de nye kager her op til jul og prøve de nye brødtyper, siger Hardy Christensen, der selv er bagermester i Nørre Nebel.

For få år siden var det især diverse typer af fuldkornsbrød, der var det store hit, og den tendens er vi ikke helt ovre endnu, nævner han også.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.122