23948sdkhjf

Stryhn's køber sig ind hos Royal Leverpostej

Helt nyt marked åbner sig for leverpostejgiganten
Leverpostejgiganten Stryhn's har købt 80 procent af aktierne i det gamle pålægsselskab Royal Leverpostej, og dermed er Stryhn´s klar til at styrke sig på helt nye markeder, skriver FødevareWatch.dk.

- Vi kommer blandt andet ind i det, der hedder bag-selv. De leverpostejer, vi laver, er jo til forbrug med det samme, men her går vi ind i et marked, hvor man køber det hjem, lægger det i fryseren og så gør det færdigt på et senere tidspunkt, og der har vi slet ikke været før. Det er utrolig interessant, og det er et marked, som udvikler sig. Dertil får vi også en stærkere position i foodservice, siger Stryhn's-direktør Kristian Kornerup Jensen til portalen.

Han er med opkøbet indtrådt som bestyrelsesformand i Royal Leverpostej, hvor Peter Høgh fortsætter uændret som administrerende direktør og beholder de resterende 20 procent af aktierne i selskabet.

Royal Leverpostej blev etableret i 1931, hvor virksomheden begyndte med at levere bagte leverposteje til slagtere i Aarhus-området. Siden er der udvidet med produktion af andre pålægsvarer, og i det seneste regnskabår havde Royal Leverpostej et nettoresultat på godt fire millioner kroner. Siden 1999 har firmaet haft adresse i Lystrup ved Aarhus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11