23948sdkhjf

Kommende andeslagteri plaget af voldsomt hærværk

Martin Daasbjergs projekt i Struer omfatter også masser af nye vinduer
Andeproducenten Martin Daasbjergs projekt på havnen i Struer, hvor han vil åbne et nyt slagteri, er ikke lige ud ad landevejen. Blandt andet må Martin Daasbjerg erkende, at der forestår et omfattende renoveringsarbejde, fordi bygningerne er blevet udsat for særdeles omfattende hærværk i den tid, de har stået tomme.

63 ruder er smadret, der har været flere forsøg på brandstiftelse, graffiti er pladret ud overalt, og flere ovenlysvinduer er sparket ind, skriver Dagbladet-Holstebro-Struer.

- Jeg kan ikke få det ind i mit hovede

Martin Daasbjergs selskab Dansk Andeudvikling ApS købte det tidligere svineslagteri før jul. Da havde det stået tomt i et år, og i løbet af den tid er ukendte gerningsmænd i flere omgange gået bersærk i en hærværksrus, som Martin Daasbjerg nu skal til at rydde op efter. I første omgang får han skiftet de mange smadrede vinduesruder.

- Den der ødelæggelsestrang ... jeg kan ikke få ind i mit hovede, hvad det skal til for, siger Martin Daasbjerg til avisen og tilføjer, at han frygter, at hærværket får lov til at fortsætte, så længe slagteriet endnu ikke er i gang.

Oven i alt det andet skal han også have skiftet loftet i kølerummet. Men det vidste han, da han købte det 22.000 kvadratmeter store slagteri.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11