23948sdkhjf

Oste fra Them kan få europæisk hæder

Mejeri håber på hjælp via internettet
Them Andelsmejeri har gennem årene modtaget en stribe priser og anerkendelser for at lave velsmagende oste, og nu er et fornemt, europæisk diplom måske på vej til Søhøjlandet.

Mejeriet er I første omgang kåret til national champion i kategorien “Environmental and Corporate Sustainability” i European Business Awards, EBA. Men hvis tilstrækkelig mange stemmer på Them Andelsmejeri på EBAs hjemmeside, kan de danske ostefolk også hente den europæiske vindertitel.

Hæderen for ”Environmental and Corporate Sustainability” uddeles til virksomheder, der har gjort en særlig indsats for miljø og bæredygtighed. Her er mejeriet lykkedes på flere områder de seneste par år.

Mere produktion, færre kemikalier

- Fra 2013 til 2014 har vi eksempelvis øget produktionen med 12 procent på det eksisterende produktionsanlæg. Samtidig har vi reduceret vores brug af kemikalier, påpeger direktør Alette Algreen-Ussing på Them Andelsmejeris hjemmeside.

- Det kunne da være sjovt at komme et skridt videre og blive lidt mere kendt uden for landets grænser, så jeg håber, at folk vil overveje at stemme på os, tilføjer hun.

EBA finder frem til titelaspiranter ved brug af forskellige databaser, som giver et billede af virksomhedernes økonomi, vækst og adfærd inden for bæredygtighed og ansvarlighed. Herefter vurderer dommerjuryen, hvilke virksomheder der skal indstilles.
Them Andelsmejeri har 58 europæiske konkurrenter til titlen, som uddeles i juni.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095