23948sdkhjf

Paradis-direktør: Vi er ikke indblandet i svindelsag

Alle Paradis Is' butikker ventes at åbne 28. februar
Hverken Paradis Danmark eller kædens nuværende franchise-tagere har nogen som helst forbindelse til den svindelmistanke, som blandt andre Børsen og Food Supply omtalte tirsdag.

Det fastslår Paradis Danmark i en pressemeddelelse, hvor direktør Martin Andersen også lader forstå, at samtlige Paradis Is’ 54 butikker efter planen åbner til den nye sæson 28. februar. Altså også de ni butikker, der måtte lukke i forbindelse med, at franchise-tageren RC Retail gik konkurs i oktober.

Børsen kunne i sin tirsdagsudgave berette, at konkursen i RC Retail har medført, at den ene af virksomhedens to ejere, Nicolaj Brix Christensen, nu undersøges for muligvis uretmæssigt at have trukket over en million kroner ud af firmaet før konkursen.

Paradis Danmark fremhæver, at alle virksomhedens butikker er drevet af selvstændige franchisetagere baseret på koncepter og vejledning fra hovedkontoret.

- Privat selskab uden for vores kontrol

- Der skal ikke herske tvivl om, at vi fra Paradis Danmark og alle vores gode franchisetagere helst havde set, at sagen ikke var opstået. Men det er vigtigt at understrege, at vi ikke er part i sagen (mellem RC Retail og kurator), og at det er forhold, som er foregået i et privat selskab uden for vores kontrol, konstaterer Martin Andersen.

- Vi forventer, at alle vores butikker, inklusive de butikker, der tidligere var ejet af RC Retail, åbner igen til den nye sæson 28. februar – med frisk is og nye franchisetagere i de involverede butikker. Der er tale om sunde butikker med et godt kundegrundlag, og butikkerne bliver altså ikke berørt af den verserende sag mellem kurator og den tidligere franchisetager, tilføjer direktøren.

Han oplyser til Food Supply, at de ni tidligere RC Retail-butikker er overtaget af et mix af nye og eksisterende franchisetagere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078