23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Lokale producenter laver deres eget spisekammer

Nyt netværk skal give flere penge på bundlinjen

En stribe lokale fødevareproducenter i Gribskov er gået sammen i netværket Gribskov Spisekammer, der netop har holdt stiftende generalforsamling. Det handler om at sætte fokus på producenternes arbejde og at skabe økonomiske fordele via andelstanken, skriver Sjællandske Medier.

Selv om der i forvejen findes det regionale netværk Smag på Nordsjælland, er der brug for at stå sammen på mere lokalt niveau, mener en af stifterne, Louise Køster fra den økologiske gård Rabarbergaarden i Holløselund.

- Smag på Nordsjælland er et stort netværk med mange medlemmer, som man ikke rigtig har noget at gøre med i hverdagen. Og vi har brug for støtte og styrke i hverdagen. Med Gribskov Spisekammer får vi mulighed for at søge støtte og skabe opmærksomhed om vores arbejde, siger hun til Sjællandske Medier.

Fælles rammer

Meningen er, at varerne fra Gribskov Spisekammer primært skal sælges lokalt, og netværket vil stå for produkter af høj kvalitet, der er produceret bæredygtigt. Som en del af andelstanken arbejder netværket på at skabe nogle fælles rammer, eksempelvis et produktionskøkken på en af de tilknyttede gårde.

Indtil videre er der cirka 10 medlemmer af Gribskov Spisekammer.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.144|instance-web01