23948sdkhjf

Kelsen klar til kinesisk kopi-krig

Småkageproducenten vil nu stoppe en indonesisk producent, som man mener snylter lidt for meget på den danske producent.
Den indonesiske koncern Mayora markedsfører i Kina småkager under mærket Danisa. Kagedåsen er blandt andet udstyret med en kongekrone, og på dåsen står der blandt andet ”original Danish recipe”. Den fremgangsmåde er nu faldet Kelsen for brystet. Småkagekoncernen mener, at de indonesiske produkter giver indtryk af at være dansk-producerede, og derfor vil man have fremgangsmåden stoppet, skrivet Børsen.

- De pynter sig med lånte fjer og giver indtryk af, at deres småkager er danskproducerede. Vi anså dem i starten som en kopist ligesom alle andre, men de har nogle store markedsføringsbudgetter, der betyder, at de vokser markant og skader vores salg, siger Brian Rønsholdt, administrerende direktør hos Kelsen Group, til avisen.

Danisa-varemærket ejes af det danske selskab Danish Speciality Foods, som igen ejes af Mayora. Administrerende direktør for det danske selskab, Erik Bresling, afviser anklagerne fra Kelsen. Han pointerer, at der ikke noget sted på de indonesiske kagedåser står, at småkagerne er dansk-producerede.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078