23948sdkhjf

Inden mortensaften slagter de ænder i Struer

12-13 lastvognstog med udstyr ankommer snart til slagteriet
Efter omfattende hærværk mod bygningerne er den nye ejer af svineslagteriet i Struer, Martin Daasbjerg, nu ved at være færdig med at rydde op og sætte nye vinduer i bygningerne, der har stået tomme siden slagteriudstyret blev solgt fra i efteråret 2013.

Dermed er slagteriet klar til at blive »møbleret«, så der kan komme liv i de store bygninger for første gang siden konkursen i februar 2013 - denne gang med ænder som dem, der skal slagtes. Og det sker før 10. november, konstaterer Martin Daasbjerg.

- Allersenest producerer vi vores ferskvarer på slagteriet til mortensaften. Men vi håber på, at det kan blive før, siger han til Dagbladet Holstebro-Struer.

Martin Daasbjerg har i Tyskland skaffet andeslagteri-udstyr hos et firma, som har lukket et slagteanlæg ned, og fra omkring 1. marts og et par måneder frem vil slagteriet i Struer modtage 12-13 lastvognstog med maskinerne, oplyser han til avisen.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094