23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Inden mortensaften slagter de ænder i Struer

12-13 lastvognstog med udstyr ankommer snart til slagteriet

Efter omfattende hærværk mod bygningerne er den nye ejer af svineslagteriet i Struer, Martin Daasbjerg, nu ved at være færdig med at rydde op og sætte nye vinduer i bygningerne, der har stået tomme siden slagteriudstyret blev solgt fra i efteråret 2013.

Dermed er slagteriet klar til at blive »møbleret«, så der kan komme liv i de store bygninger for første gang siden konkursen i februar 2013 - denne gang med ænder som dem, der skal slagtes. Og det sker før 10. november, konstaterer Martin Daasbjerg.

- Allersenest producerer vi vores ferskvarer på slagteriet til mortensaften. Men vi håber på, at det kan blive før, siger han til Dagbladet Holstebro-Struer.

Martin Daasbjerg har i Tyskland skaffet andeslagteri-udstyr hos et firma, som har lukket et slagteanlæg ned, og fra omkring 1. marts og et par måneder frem vil slagteriet i Struer modtage 12-13 lastvognstog med maskinerne, oplyser han til avisen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.098|instance-web01