23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Øv: Chokolade bliver dyrere

Øgede råvareomkostninger får Toms til at sætte priserne op

Guldbarrer, Guldkarameller, Chokoladeskildpadder og marcipanbrød bliver dyrere.

Danmarks største producent af slik og chokolade, Toms, varsler prisstigninger som konsekvens af øgede råvareomkostninger, skriver Metroxpress.

Koncernen omfatter blandt andet også Anthon Berg og Bogø Chokolade.

- Naturlig konsekvens

- Vi har gennem længere tid oplevet, at prisen på kakao er steget, og som en naturlig konsekvens af det har vi været nødsaget til at hæve prisen på vores produkter. Prisstigningerne vil primært være at finde på vores chokolade- og marcipanprodukter, da det er kakao og mandler, der er steget i pris, siger marketingdirektør Lars Christensen til avisen.

Han oplyser, at prisstigningerne vil træde i kraft i løbet af foråret.

Kakaopriserne nåede i efteråret det højeste niveau i tre år, og det fik chokoladegiganten Mars til at hæve gennemsnitsprisen med otte procent. Senest har britiske Cadbury valgt at reducere produkternes vægt med 10 procent uden at justere prisen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.156|