23948sdkhjf

Damkjær mangler plads til flere folk

Pølseproducenten Robert Damkjær er ved at sprænge rammerne
Hos fødevareproducenten Robert Damkjær i Lille Anslet ved Haderslev ansætter man løbende nye folk. De seneste fem-seks år er der ansat 20-25 flere, så man nu er oppe på 125 ansatte.

Men de fysiske rammer har deres begrænsning, og Damkjær vil gerne udvide fra de nuværende 9.000 kvadratmeter til godt det dobbelte, skriver JydskeVestkysten.

- Vi udvikler os jo og vil gerne vokse. Vi mangler generelt plads. Vi har bygget alt det, vi kan i forhold til den nuværende lokalplan, siger administrerende direktør Marianne Damkjær Matzen til avisen.

Derfor har der været ny lokalplan og kommuneplantillæg i høring. Kommunens udvalg for plan og miljø har netop godkendt planerne, og Damkjær håber nu, at modstand fra et mindretal i byrådet ikke bremser den endelige godkendelse. Kommer udvidelsen, vil det under alle omstændigheder medføre flere arbejdspladser, fastslår Marianne Damkjær Matzen.

Familievirksomheden Robert Damkjær producerer pølser til køl, frys og konserves og eksporterer til 40 lande. især i Afrika og Mellemøsten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079