23948sdkhjf

Hansens Is må levere til rockfolket

Eneaftale med Roskilde Festival gør ismand pavestolt
Den økologiske is-producent Hansens Is fra Jægerspris har indgået en aftale med Roskilde Festival, der sikrer Hansens Is eneret til at levere is til årets festival. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Aftalen sikrer, at Hansens Is skal levere økologiske isvafler, ispinde, gammeldags isvafler og iscreme til festivalgængerne i perioden 27. juni-4.juli, fortæller en pavestolt Anders Eibye, den ene af de to brødre, der driver virksomheden i Jægerspris.

- Vi har været i kontakt med festivalen i nogle år, og nu er det lykkedes at få lavet en aftale. Det er vi rigtig stolte over. Festivalen bliver et fantastisk udstillingsvindue for vores virksomhed, og vi får mulighed for at vise, at vi har nok at byde på til at komme ind i sådan et samarbejde. Vi får rigtig travlt, og det bliver en udfordring rent logistisk, men vi glæder os, siger han til avisen.

Hansens Is er ikke alene om at have fået en særlig is-aftale i forbindelse med sommerens musikfestivaler. Således har Skarø Is for nylig indgået aftale med den aarhusianske festival NorthSide om at lave en officiel festival-is.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094