23948sdkhjf

Japanerne vilde med kød fra Vejle

Firma med kun to medarbejdere omsætter for 250 millioner
På bare fem år har kødgrossisten Starzen Europe i Vejle formået at komme op på en årlig årlig omsætning på 250 millioner kroner. Og det med kun to medarbejdere, skriver Vejle Amts Folkeblad..

En stor del af kødet bliver solgt til Japan, som begge de to medarbejdere, managing director Kosuke Tarumoto og business consultant Kim Botho Pedersen, har gode forbindelser til.

- Det danske svinekød er fedtfattigt, hvilket gør det godt til produktion af forarbejdede varer. Vores leverandører her i landet har været dygtige til igennem mange år at forstå og opdyrke det japanske marked. Det har haft stor betydning for, hvorfor japanerne køber dansk kød, fortæller Kosuke Tarumoto til avisen.

Vejle-virksomheden, der har adresse i udviklingsparken Slagteriet, handler med slagterier i både Danmark, Polen, Ungarn, Irland, Frankrig og snart også Portugal.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078