Den gode madoplevelse begynder med en nystrøget skjorte.
Med den holdning åbner De Forenede Dampvaskerier på søndag en midlertidig restaurant på Copenhagen Food Fair i Bella Center, hvor vaskeriet lover en komplet restaurantoplevelse.
På Restaurant Damp vil der - ud over god mad - være både velklædte tjenere og veldækkede borde.
De Forenede Dampvaskerier henviser til en markedsundersøgelse som viser, at over 85 % af restaurantgæster bliver betænkelige ved madens kvalitet, hvis restaurantpersonalet har snavset eller krøllet tøj på. Og 76 procent svarer i undersøgelsen, at renheden af tjenernes tøj er med til at påvirke det samlede indtryk af restauranten.
Dampvaskerierne renser og presser ikke kun restaurantpersonalets tøj og linned. De sælger og leverer også blandt andet bukser, skjorter, forklæder, duge og stofservietter. Alt sammen i et koncept, som ifølge divisionschef Martin Kjær Hansen sikrer kunderne bedre tid til at fokusere på det, som de brænder for og er gode til: At lave god mad og drive en sund forretning.