23948sdkhjf

Whiskydestilleri vokser og vokser

Fary Lochan vil nu op på at fylde 75.000 flasker om året
Da Jens-Erik Jørgensen i 2009 åbnede sit whiskydestilleri, Fary Lochan, i Farre ved Give, var hans plan er tage det stille og roligt med 3.000 flasker årligt.

Det var alt for lidt. I 2011 begyndte Jens-Erik Jørgensen derfor at arbejde med planer om en udvidelse, så der kunne produceres omkring 14.000 flasker whisky årligt. Den plan er gennemført og for længst overhalet af udviklingen i den globale efterspørgsel på whisky, så nu går Fary Lochan i gang med sin anden udvidelse i destilleriets kun seksårige historie, skriver Vejle Amts Folkeblad

Nu hedder målet en årsproduktion på 75.000 flasker. Flaskerne rummer hver en halv liter, så der skal produceres i underkanten af 40.000 liter whisky om året.

Derudover skal der bygges et helt nyt showroom, hvor gæsterne kan smage på produkterne og samtidig sidde og nyde udsigten til den nærliggende sø, skriver avisen.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093