23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Tor Stubbe er Scandinavian Chocolate Master

mester

32-årige Tor Stubbe, chefkonditor hos Bojesen i København, bliver Skandinaviens deltager i oktobers finale i World Chocolate Masters.

Han sejrede i den indledende runde på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, hvor i alt fem deltagere fra konditor- og bagerbranchen demonstrerede deres chokoladekompetencer og kreativitet foran fem professionelle dommere.


To dages kreativitet


Den to dage lange konkurrence var udelukkende dedikeret til den kreative brug af chokolade. Under temaet ”Inspiration from Nature” skulle deltagerne blandt andet kreere et chokolade-showpiece og en støbe-praliné. Et nyt tiltag i år var ”Dagens kage”, som skulle laves af friske ingredienser, og ”Chocolate to go” hvor deltagerne skulle opfinde et helt koncept for en chokoladesnack og indpakning.

Ud over Tor Stubbe deltog Gabriel Ahlgreen, indehaver af Vanilla Chocolatier & Konditori i Aarhus,samt tre chokoladetalenter fra henholdsvis Finland, Norge og Island. Finalen i slutningen af oktober foregår i Salon du Chocolate i Paris.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web03