Forbrugere og producenter mødes på stor Irma-messe
Dagligvarekæden klar med Mad & Glæde i weekenden
Det er baggrunden for, at Irma i den kommende weekend for første gang holder en messe, hvor 10.000 københavnske kunder får mulighed for at møde omkring 100 af de mennesker, der producerer varerne til Irma. Messen - Mad & Glæde 2015 - foregår i Øksnehallen i København.
- I to døgn bliver Øksnehallen forvandlet til et sydende madmekka med masser af smag og samtale om det, vi synes er så vigtigt for livsglæden: Det, vi spiser og drikker, siger kædedirektør Jesper Uggerhøj, Irma.
- Vores kunder er bevidste forbrugere, der er meget optaget af kvaliteten af det, de spiser - herunder historien bag varerne. Derfor synes vi, det er en god idé at bringe vores leverandører og kunder tættere sammen, samtidig med at vi alle får en oplevelse med madglæde i fokus, tilføjer han.
Smagsprøver og kendte gæster
På det 5.000 kvadratmeter store areal vil en lang række af Irmas leverandører præsentere deres varer og byde på smagsprøver og mulighed for at lære mere om historierne bag varerne.
På messen bliver der også oplæg fra gastronomiske profiler som gastronomisk iværksætter Claus Meyer, kok og restauratør Bo Jacobsen, kokkeduoen Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, skuespilleren og køkkenchefen Tim Vladimir, dessertkokken Morten Heiberg og sommelieren Malene Smidt Hertz.
Børn og familier kan desuden se frem til blandt andet madexperimentarium og pizzaværksted med kokken Gorm Wisweh. Og man kan møde Shane og Jeppe & Marie fra tv-kanalen Ramasjang.
Hele programmet kan ses her:
Mad & Glæde