23948sdkhjf

Irma hædres for bæredygtighed

De danske forbrugere har valgt Irma som det mest bæredygtige mærke i undersøgelsen Sustainable Brand Index 2015.
Ved en ceremoni i Stockholm i aftes fik Irma overrakt prisen sammen med tilsvarende vindere fra de andre nordiske lande.

- For Irma er det en stor ære at modtage prisen. For bæredygtighed er et helt centralt begreb for Irma, hvor vi arbejder med at fremme varer, der er gode ved miljøet, naturen og dyrevelfærd og fremme de valg, der gør det nemmere for vores kunder at leve mere bæredygtigt i deres hverdag, siger kædedirektør Jesper Uggerhøj, Irma.

Med en økologisk andel på 25 procent er Irma en af de supermarkedskæder i verden, der har den højeste andel af økologiske varer. Irma er også gået foran med hensyn til dyrevelfærd, hvor man eksempelvis har været blandt de første i Danmark til at stoppe salget af buræg. Irma udfasede også i efteråret skyllemiddel fra hylderne, hvilket kunderne kvitterede for.

- Men selvom vi er nået langt, fortsætter vores rejse. Vi har en vision, om at halvdelen af vores salg skal være økologisk indenfor 10 år. Vi er netop nu i gang med at udfase buræg fra forarbejdede produkter. Og vi vil øge andelen af dyrevelfærdsprodukter med 50 procent inden for 5 år, siger Jesper Uggerhøj.

Sustainable Brand Index er Skandinaviens største undersøgelse af virksomheders bæredygtighed i kundernes opfattelse. Over 27.000 forbrugere i Sverige, Norge, Finland og Danmark har vurderet mere end 700 brands. I Danmark har 6000 deltaget i undersøgelsen, der har omfattet 160 mærker.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079