23948sdkhjf

Stål til Danish Food Clusters bestyrelse

Fødevarebranchen kan få tættere samarbejde med stålindustrien
På Danish Food Clusters generalforsamling blev René Holm fra Dacapo Stainless valgt til bestyrelsen som repræsentant for de små/mellemstore virksomheder, og der er således skabt grobund for et tættere samarbejde mellem fødevareindustrien og stålindustrien.

- Jeg tror på, at jeg kan være med til at drage proces- og udstyrsdelen ind i Danish Food Cluster. På den måde får vi åbnet for samarbejder på tværs af hele værdikæden, siger René Holm, som er brand manager for Dacapo Stainless eget brand, Food & Dairy Plus.

Netop et tæt samarbejde mellem forskellige aktører er ifølge en rapport fra Dansk Industri med til at sikre Danmark en førende position inden for fødevarer. Og René Holm er helt enig

- Vi skal udnytte, at vi er førende til at lave udstyr, og at vi har fødevareproducenter, som også er de bedste på markedet. Et af mine mål er, at Danish Food Cluster bliver en løftestang, der kan få mennesker, som normalt ikke mødes, til at samles og hjælpe hinanden, nævner han.

Genvalg til formanden

På generalforsamlingen var der genvalg til Esben Laulund fra Chr. Hansen A/S for store virksomheder samt Erik Bisgaard Madsen fra KU for vidensinstitutioner. Desuden blev Paul Cornillon fra Arla Foods genvalgt som formand for Danish Food Clusters bestyrelse.

I sektoren fødevareteknologi, som består af procesudstyr, ingredienser, emballage og andre teknologier, omsætter danske virksomheder ifølge DI Fødevarer årligt for over 67 milliarder kroner. Flere end 37.000 mennesker arbejder i branchen, og 60 procent af arbejdspladserne er i Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085