23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Café-folk laver eget bageri

Casablanca i Aarhus udvider igen, nu med en deli

Sidste år overtog folkene bag Café Casablanca i Aarhus Sjette Frederiks Kro i Risskov og lavede en gourmetrestaurant ud af den, Og nu har Casablanca-familien udvidet med en deli, som under navnet Mor Anna byder på friskbagt brød og kager, vin, oste, charcuteri og andre delikatesser. Det skriver smagaarhus.dk.

- På Casablanca får vi mange forespørgsler efter at købe vin med hjem, og på Sjette Frederiks Kro spørger folk ofte, om de kan købe vores kager med hjem til kaffen. Med den nye deli vil vi gøre det muligt for vores kunder og andre at købe de produkter, de i forvejen kender fra vores restauranter, sammen med en række andre delikatesser, siger daglig leder af Casablanca Anders Ravn Koch til hjemmesiden.

Den nye deli har eget bageri med tre bagere, der udover brød og kager til deliens kunder også bager til Casablanca og Sjette Frederiks Kro.

Derudover producerer personalet i deli’en også blandt andet pesto, laksesalat og friskpresset appelsinjuic

BREAKING
{{ article.headline }}
0.142|instance-web04