23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Restaurant Flammen sætter konkurrenter til vægs

Det sønderjysk-ejede restaurantkæde kom ud af 2014 med nyt millionoverskud.

Restaurant Flammen, der snart tæller 10 restauranter i Danmark, ejes af den sønderjyske familie Rosenfeldt Sunddal gennem selskabet Rosenfeldt og Sunddal Holding. I 2014 kom selskabet ud med et overskud efter skat på 18,5 mio. kr. Det skriver Børsen.

Dermed klarer selskabet sig væsentligt bedre et de største konkurrenter Bone’s og Jensen’s Bøfhus. Førstnævnte kom i 2014 ud med et overskud på små 8 mio. kr. Jensen’s Bøfhus har endnu ikke offentliggjort regnskab for 2014, men i 2013 havde Jensen’s Food Group, der blandt andet omhandler restaurant-aktiviteterne, et underskud på 10,7 mio. kr.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.079|