23948sdkhjf

Tidligere Metro-folk klar med nyt kød-marked

- Vi lukker et hul i markedet, lyder det fra en af grundlæggerne af det nye Meat Market Cash & Carry, der åbner til maj.
Konceptet lugter lidt af det, man kender fra det lukkede grossistmarked Metro Cash & Carry, når et nyt fødevaremarked åbner i Glostrup 12. maj. Og ligheden er ikke helt tilfældig, for bag det nye Meat Market Cash & Carry står Rene Thomsen og Tommy Hansen, der begge tidligere har været hos Metro i Glostrup som henholdsvis slagtermester og indkøber.

De har tilsammen mere end 70 års erfaring inden for branchen, og nu er de klar til igen at samarbejde med de professionelle kunder ud fra cash & carry-konceptet.

- Vi har taget det bedste fra Metro og lukket det hul i markedet, der opstod, da Metro lukkede, fortæller Rene Thomsen til Food Supply og uddyber:

- Metro var kendt for kødet og det vil vi også være. Vi satser på et enormt udvalg af kvalitetskød fra hele verden, ligesom i en vinhandel, hvor man kan smage vin fra alle verdenshjørner, så tilbyder vi kød fra alle verdenshjørner.

Udover kvalitetskød og charcuteri vil der også være frostvarer, kager og italienske specialiteter på hylderne hos Meat Market Cash & Carry, hvis rygte allerede er løbet virksomheden i forvejen.

- Vi er - eller konceptet er - blevet taget godt imod. De, der har været inviteret indenfor, er utrolig positive over den lækre torvestemning, det er lykkedes os at skabe, fortæller Rene Thomsen, der har lagt mange kræfter i at få den gamle rugbrødsfabrik på Herstedøstervej 19 til at fremstå med den helt rette torvestemning.

Som udgangspunkt vil der være ét kødmarked med syv ansatte, men Rene Thomsen er ikke bleg for at indrømme, at der er tænkt i flertal.

- Vi har da visioner, men vi skal lige have det her op at køre først før vi tænker i flere kødmarkedet. Men selvfølgelig vil vi da gerne udvide, griner han.

Meat Market Cash & Carry åbner den 12. maj 2015 på Herstedøstervej 19 i Glostrup.
Kommenter artiklen (9)
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Skare har solgt to pålægsvirksomheder til konkurrent
Arla Danmark finder ny landedirektør
Emballageretur åbner op for tilmeldinger i dag: - Vi forventer stærkt at blive godkendt
100.000 liter øko-øl revet væk: Nu kommer den ud i hele landet
Kurt Skare giver Nykredit og Deloitte konkursskyld
Nordjysk slagteri bremser op: 50 medarbejdere sendes på fordeling
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.08