23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det sker: Fremtidens guidelines for hygiejnisk design

Staalcentrum og FoodNetwork vil lave fremtidens guidelines inden for hygiejnisk design og relaterede emner.

Udstyrsproducenter udtrykker behov for at styrke mulighederne for, på et objektivt plan, at dokumentere hygiejnisksærklasse af deres produkter. Fødevareproducenter oplever et stadigt større behov for at kunne opstille krav til validering af processer således, at en god hygiejnestatus opnås gennem hele et procesudstyrs levetid.

Endvidere står aktører inden for kvalitetssikring og rengøring ofte med oplevelsen af, at der ikke er tilstrækkelig feedback i kæden, som sikrer forbedring af for eksempel problematisk udstyrsdesign.

Kom og hør en række toneangivende virksomheders input til, hvordan vi i Danmark skaber aktiviteter, der udbygger og udfordrer allerede eksisterende guidelines.

Arbejdsområderne er: proceslinjer, åbne systemer, lukkede systemer, kabelføringer, svejsning og uddannelse. Der er på mødet rig mulighed for, at netværke og give input til arbejdet med guidelines. Det er muligt, at komme med i arbejdsgrupperne, hvis man ønsker at blive inddraget tættere i processen og sætte sit præg på de nye guidelines.

Mødet holdes 8. maj, 2015 hos Audi Fredericia, Kongens Kvarter 32, 7000 Fredericia. Mødet er gratis, men tilmelding er nødvendig på

http://www.staalcentrum.dk

.

Program for dagen

8.50-9.00: Velkomst v/Arne Jensen, bestyrelsesformand, Staalcentrum

9.00-9.30: Fødevareindustriens behov for ensartet dokumentation af hygiejnisk kvalitet og levetid af procesanlæg, Erik Brøndum, Tulip Food Company

9.30-9.50: Endnu ikke fastlagt indlæg fra udstyrsleverandør

9.50-10.10 Behov for forventningsafstemning og fælles referenceramme som grundlag for optimale handelsforhold, Mogens Andreasen, LP Kolding

10.10-10.30: Styrken ved ”objektiv” information i forbindelse med markedsføring af hygiejniske produkter, Niels Vindsmark, NGI

10.30-10.50: Pause

10.50-11.10: Fælles udfordringer i forhold til hygiejnisk design set med rengøringsbranchens briller, Kim Petersen, FoodSafe

11.10-11.30: Rengøringsvalidering – metoder og praksis, Jørgen Espiritu Kjeldsen, Hygiejnefokus

11.30-12.00: Kort introduktion fra tovholderne på arbejdsgrupperne til nye guidelines

12.00-12.45: Frokost

12.45-13.45: Workshop, hvor deltagerne kan give input til arbejdet med guidelines

13.45-14.00: Opfølgning på workshops og den videre proces

14.00-15.00: Repræsentantskabsmøde (kaffe og kage indtages under mødet)

Yderligere oplysninger får hos forretningsfører Jon K. Kold, Staalcentrum tlf. 8870 7515

eller seniorkonsulent Alan Friis, Staalcentrum tlf. 4248 2482

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|