23948sdkhjf

Familieforøgelse hos Industri Supply

Torsdag den 6. marts går vores nye portal Process Supply i luften. Industri Supplys medlemmer tilbydes gratis medlemskab det første år.
Fire portaler bliver til fem, når Industri Supply torsdag den 6. marts byder velkommen til et nyt medlem af familien. Udover Metal Supply, Electronic Supply, Wood Supply og Building Supply får virksomheder inden for procesindustrien nu deres helt eget netværk.

- Målet med portalen er at give de mange virksomheder inden for procesindustrien et netværk, som de kan bruge aktivt i hverdagen, forklarer salgs- og marketingkoordinator Hanne Marie Lou om den nye portal.

Dermed får virksomheder inden for fødevare-, emballage-, medicinal-, energi-, laboratorie-, kemi- og miljøindustrien og deres leverandører mulighed for at kommunikere med hinanden på en effektiv måde samtidig med, at de kan holde sig opdateret om branchen.

Kamilla Bøgelund Hansen er nyhedsredaktør på Proces Supply.

Kamilla Bøgelund Hansen er nyhedsredaktør på Proces Supply.

- Mange af vores kunder har efterspurgt et netværk målrettet procesindustrien, og den udfordring har vi taget op ved at skabe www.process-supply.dk . Vi har oplevet en stor forhåndsinteresse og har, allerede inden den nye portal går i luften, fået mere end 30 medlemsvirksomheder, fortsætter Hanne Marie Lou.

I lighed med de andre portaler vil Process Supply også få sit eget nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil blive skrevet af nyhedsredaktør Kamilla Bøgelund Hansen.

Gratis medlemskab for medlemmer af Metal Supply
Et medlemskab vil som på de andre portaler komme til at koste 5.800 kr. pr. år og 975 kr. i oprettelse. Medlemmer af Metal Supply har imidlertid muligheden for at få et års gratis medlemskab ved henvendelse inden 1. april.

Meld din virksomhed til allerede nu. Tilmeld

Meld dig til nyhedsbrevet allerede nu. Tilmeld

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille plads til dine annoncer på både portalen og i nyhedsbrevet så kontakt Hanne Marie Lou på eller på 7228 6972. Der vil være nogle gode introduktionstilbud fra start.
Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.157