Stryhn's vender hjem til Danmark
Farvel til Landskrona - al produktion ligger nu i Roskilde
Samtidig har Stryhn's investeret et betragteligt beløb i Roskilde-fabrikken, så den er gearet til at producere selskabets velkendte leverpostej og leverpølse til det danske marked såvel som det svenske, skriver finans.dk
- Vi tror på, at produktion i Danmark er vejen til bedre produkter og bedre indtjening. Ved at samle alt under ét tag skaber vi en mere effektiv drift, der giver os bedre muligheder for at udvikle nye produkter. Det er en vigtig del af vores udvikling, siger administrerende direktør Kristian Kornerup til webportalen.
Markant fremgang
Stryhn’s har oplevet en markant fremgang i produktiviteten de seneste fem år. Antallet af sygedage blandt medarbejderne er nedbragt med 75 procent, spild er reduceret med 63 procent, og de faste omkostninger er blevet beskåret med 35 procent.
Alligevel kan virksomheden i dag producere meget mere leverpostej med stort set den samme indsats som i 2010, og på den baggrund fik Stryhn’s i sidste måned overrakt Dansk Industris Produktivitetspris 2015.
Stryhns har endnu ikke offentliggjort sit regnskab for 2014. Året før omsatte selskabet for 570 millioner kroner og endte med et overskud på 21 millioner.