23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Ny chokoladefabrik er nu åben

Friis-Holm Chokolade regner med at kunne levere i juli

To gange verdensmester, fire gange europamester og nu med egen chokoladefabrik. Friis-Holm Chokolade har nu åbnet en helt ny fabrik i Lejre Kommune, hvor der således bliver dansk håndværksproduktion af chokolade fra bønne til bar. Fabrikken ventes at være klar med de første plader af indehaver Mikkel Friis-Holms innovative chokolader til juli.

Bearbejdningen af bønner til råchokolade har hidtil været udliciteret til udlandet, men nu er flytningen af produktionen til Danmark altså en realitet.

- I sandhed en festdag

- Hele verden er jeres marked, og I beviser, at det kan lade sig gøre at drive en forretning baseret på kvalitet, nytænkning og med omtanke for mennesker og klode. Men en chokoladefabrik i Lejre Kommune, det er måske ikke lige det kommunens planlæggere eller Væksthus Sjælland havde set komme. Denne dag er i sandhed en festdag for det gode madhåndværk, sagde Lejre-borgmester Mette Touborg ved åbningsreceptionen.

Friis-Holm Chokolades eksplosive udvikling fra produktionen af den første plade i 2008 til VM-guld i 2015, 2014 og 2013 og EM-guld i 2014 ledes af chokolademager og kreativ direktør Mikkel Friis-Holm og direktør Mia Nyegaard.

29 investorer har været med til at rejse kapital til etablering af den nye fabrik.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.141|instance-web01