23948sdkhjf

Endrup Andelsmejeri bakser med lokalplan

Endrup Andelsmejeri må udvide for at overleve, men en godkendelse af lokalplanen lader vente på sig.
Den nye lokalplan for Endrup Andelsmejeri, der giver tilladelse til en hårdt tiltrængt udvidelse, møder nu kritik fra nærmeste nabo. Mejeribestyrer Carsten D. Frandsen ærgrer sig over, at det skal være så svært. Det skriver jydskeVestkysten.

Den nye lokalplan, der er stemt igennem Plan- og Miljøudvalget i Esbjerg Kommune, har til formål at sikre mejeriets overlevelse.

- I dag kan du sætte maskiner ind og fjerne lønomkostninger. Hvis vi skal være konkurrencedygtige i fremtiden, bliver vi nødt til at lave nye tiltag, siger Carsten D. Hansen.

Lokalplanen giver Endrup Mejeri mulighed for at udvide deres produktionsfaciliteter med 3900 kvadratmeter, der skal sikre mejeriet en mere tidssvarende og effektiv drift.

Den nærmeste nabo, der nu anfægter lokalplanen, har sagt til JydskeVestkysten, at han ønsker at bringe sagen om byggeriet videre til Natur- og Miljøklagenævnet.

Forud for ansøgningen om godkendelse af lokalplanen har Endrup Andelsmejeri ved flere lejligheder forsøgt at få naboen i tale – dog uden held.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094