23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Ægtepar har succes med rawfood

Internetbaseret butik sælger især til unge og børnefamilier

Økologiske, uforarbejdede og grønne fødevarer får mere og mere plads i supermarkeder, og selv i kiosker på banegårde er rawgrød og grøntsagsjuice kommet på køl.

På en landejendom ved Høll finder man en kvinde, der i 2012 så tendensen og gik med på den, skriver Fredericia Dagblad.

Marianne Brødsgaard opkøbte sammen med sin mand, Peder Brødsgaard, en internetbaseret butik, Rawandmore, altså Raw and more, og begyndte at sælge græskarkernesmør, gærflager og mange andre rå og økologiske produkter.

Ingen erfaring

Parret har altid interesset sig for rene råvarer og bæredygtighed, men havde ingen ingen erfaring med det som forretning. Men nu kører butikken altså rundt på tredje år med ægteparret som ejere.

- Vi vil gerne have en hverdag sammen og udvikle noget sammen, og det gør vi nu, så vi glæder os over at gå på arbejde hver dag, siger Marianne Brødsgaard til avisen.

Kunderne er primært private, især unge og børnefamilier, men nogle få restauranter er også på kundelisten, der efterhånden indeholder adresser fra hele Danmark.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|