23948sdkhjf

Daasbjerg regner med op til 100 and-satte

Nyt andeslagteri vil også slagte kalkuner og gæs
Inden 1. september forventer Martin Daasbjerg fra Dansk Andeudvikling ApS at have ansat cirka 20 medarbejdere til en helt ny slagtelinie på sit nye andeslagteri på havnen i Struer.

Men det er kun til at begynde med. Når det først ruller, regner Martin Daasbjerg med at få brug for i hvert fald et sted mellem 50 og 100 medarbejdere, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Vi lægger ud med at slagte 4.000 ænder om dagen, og når vi får det hele til at køre, vil vi udvide med slagtning af både kalkuner og gæs,, fortæller han til avisen om sine planer.

Både hele og parterede

Ænderne skal efter planen sælges både som hele ænder og i den parterede udgave med lår og andebryst i pakninger hver for sig.

Ifølge Martin Daasbjerg får slagteriet ænder fra det meste af Midtjylland, hvor der er en koncentration af andeavlere. Men når slagteriet begynder at få andre typer af fjerkræ ind, vil leverandørerne formentlig komme fra hele Jylland og også fra Fyn, forventer han.

Slagteriet i det tidligere svineslagteri i Struer er i fuld gang med at tage form i de bygninger, som Martin Daasbjerg fik for en krone i november 2014.







Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063