23948sdkhjf

Ny Carlsberg-boss skal ikke ændre for meget

Investorerne ønsker mest af alt, at Cees ’t Hart fortsætter den linje, der er lagt og ikke kaster sig ud i vilde eventyr.
Mandag er der skiftedag i toppen af Carlsberg, når Cees ’t Hart overtager stillingen som koncernchef efter Jørgen Buhl Rasmussen. Chefskiftet er selvfølgelig interessant for selskabets aktionærer, der med spænding ser frem til, hvilken strategi hollænderen vil lægge for bryggerigiganten. Men står det til dem, behøver han ikke ændre så meget fra sin forgænger. Det skriver Jyllands-Posten.

- Hvis man skulle definere den nye direktørs strategiske udfordring, er det faktisk at lade være med at tænke en ny strategi, men at eksekvere effektivt på den portefølje, der er nu. Det er vores fokus og ønsker til Carlsberg på den mellemlange bane, siger Claus Wiinblad, aktiechef og underdirektør i ATP, til avisen.

Han fremhæver, at der allerede er sat spareplaner i værk, som først nu for alvor har en effekt. Derfor ønsker han heller ikke på den korte bane at se Carlsberg i nye store opkøb.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125