23948sdkhjf

Ny Carlsberg-boss skal ikke ændre for meget

Investorerne ønsker mest af alt, at Cees ’t Hart fortsætter den linje, der er lagt og ikke kaster sig ud i vilde eventyr.

Mandag er der skiftedag i toppen af Carlsberg, når Cees ’t Hart overtager stillingen som koncernchef efter Jørgen Buhl Rasmussen. Chefskiftet er selvfølgelig interessant for selskabets aktionærer, der med spænding ser frem til, hvilken strategi hollænderen vil lægge for bryggerigiganten. Men står det til dem, behøver han ikke ændre så meget fra sin forgænger. Det skriver Jyllands-Posten.

- Hvis man skulle definere den nye direktørs strategiske udfordring, er det faktisk at lade være med at tænke en ny strategi, men at eksekvere effektivt på den portefølje, der er nu. Det er vores fokus og ønsker til Carlsberg på den mellemlange bane, siger Claus Wiinblad, aktiechef og underdirektør i ATP, til avisen.

Han fremhæver, at der allerede er sat spareplaner i værk, som først nu for alvor har en effekt. Derfor ønsker han heller ikke på den korte bane at se Carlsberg i nye store opkøb.
Mere om: bryggeri |Carlsberg
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Lortesagen: Dan Duck venter med at gå i retten med millionkrav

Dan Ducks andesalg er gået helt i stå

Arla næsten klar med plantedrikke

Alfa Laval vil spinde guld på alkoholfri øl

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlige spegepølser

Juicefirma slår sig på sodavandsflasken

Nyhedsbrev

15.380 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Se videoen: Burgerkæde præsenterer muggen burger i ny reklame

Online Avis Arkiv

Coop vil hjælpe grønne fødevareproducenter

1

Kokkelandshold sikrer første danske OL-guld nogensinde

Plantebaserede fødevarer i fokus på fuldt booket konference

Pizzakæde vil åbne 50 nye steder

Arla sælger mere: Brandede produkter trækker væksten

Stjernekok efter kæmpehæder: Der er håb for gastronomien

Award-klar: Her er årets innovative ildsjæle

Danish Food Cluster klar til Christiansborg

Restaurant mistede sin Michelinstjerne efter 23 år

Juicefirma-stifter blev bortvist efter »fundamentale fejl«

Himmerlandskød: Her er vores plan for Arla-mejeri

Ægtepar med to stjerner: Vi drømmer om mere

Alchemist brager ind med to Michelinstjerner

Arla vil superkøle sig til nye markeder

Nyt fødevarenetværk dyrker det lokale

Dansk michelinregn skal dryppe på hele landet

Himmerlandskød gør klar til at udvide kapaciteten

Rømø Shellfish får grønt lys til at fortsætte østers-eventyret

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Bryggeri klar med en anti-voldtægts-øl

Lokal slagter lander aftale med Coop

Coca-Cola-automat byder på 117 forskellige læskedrikke

Analyse: Virksomhedsledere vil jagte ansatte i år

Cees ’t Hart går knap tre millioner ned i løn

København får nyt madlaboratorium

Bryggeriet Åben spinder guld på øl-kåring

Asiatiske markeder løfter Carlsbergs ølsalg

Randers Street Food forsinket igen

Tusinder ville have billige Kims-produkter på åbningsdag

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Elprisen må sikres baglæns?

NYHED få besøg af vores møbelindretnings-specialist

Nyhed! Vil du opdateres på den nye FMEA & VDA?

Kælder forvandlet til automatiseret parkeringsanlæg

Besøg os på Cateringmesse Nord den 26. feb.

Fint messekit, til en god pris :)

Du kan nu få DANMARKS BILLIGSTE varmepumpe!!

4 facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!

Genvind op til 72% af din energi som varme

Har du et login til fyns-kran.dk?

Formstøbte membraner og bælge fra Gravlund Industrigummi

9 ting, du måske ikke vidste om det danske elmarked

Storkøkkenprojekt? - Lennart Thorson er specialist

SICK ansætter

Med få skridt kan du gøre en forskel

Hvad er farlige kemikaliers største skræk?

Kranservice

Tip #2: Succesfuld dispensering af 2-komponent materiale

Genvind op til 72% af din energi som varme

Hvad er 3D scanning?

Nu får du ekstra skarpe priser på KROGE, OPHÆNG og STATIVER!

INOXPA udbygger programmet af pulvermixere.

Komplette faldsikringssæt fra Carl Stahl A/S

Har du hørt om vores kurser i Sikker Anhugning? (VIDEO)

Sådan undgår du at fare vild mod ISO 22000:2018

Send til en kollega

0.219