23948sdkhjf

Krydderi-fusion venter optur

W. Oschätzchen og SFK Foods er netop kommet ud med det første fælles regnskab efter fusionen i 2006. Den nye danske storspiller inden for krydderier til fødevareindustrien melder om et større underskud end ventet. Ledelsen venter nu en optur.
Det nye selskab SFK/OTZ Holding er dannet i fællesskab af W. Oschätzchen Aarhus A/S i Skanderborg og SFK Foods. W. Oschätzchen er totalleverandør af krydderier, krydderiblandinger, marinader, emballage, tarme og håndværktøj til slagtere, slagter og delikatesseafdelinger i dansk detailhandel og fødevareindustrien, mens SFK Foods der med produktion i Viborg og Hedensted er Skandinaviens største leverandør af krydderiblandinger og funktionelle ingredienser til fødevareindustrien.

Et underskud på knap 8 mio. kr. efter skat er næsten 1,5 mio. kr. dårligere end forventet ved regnskabsårets begyndelse. Det erkender adm. direktør i SFK/OTZ Holding Kjeld Kronborg ifølge Dagbladet Børsen.

Fusionen mellem de to selskaber har været negativt påvirket af betydelige omkostninger i forbindelse med omstruktureringer og afvikling af ikke lønsomme aktiviteter.

En forening af kræfterne skal nu bidrage til et mere lønsomt resultat i 2007.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094