23948sdkhjf

Ny direktør i LandboNord

Formandsposten hos LandboNord besættes pr. 1. maj af Søren H. Hertel. Hans fornemste opgave bliver at videreføre og videreudvikle LandboNord til gavn for de nordjyske landmænd.
LandboNord har pr. 1. maj 2008 ansat Søren H. Hertel, Aalborg, som direktør. Søren H. Hertel er 39 år og uddannet agronom og HD. Han har siden 1996 været ansat hos PIC, og fra 2001 til 2005 været adm. direktør for PIC Denmark A/S.

Herefter har Søren H. Hertel arbejdet som Business Development Manager for Agrosoft A/S, hvor opgaven har været at etablere Agrosoft North Amerika Inc., og han har p.t. ansvaret for markedsføring af Agrosoft internationalt.

Søren H. Hertel har i sin erhvervskarriere beskæftiget sig visionært med landbrugsrelaterede opgaver, og han har også gennemført internationale lederkurser. Han har arbejdet i tæt relation til landbrugsrådgivningen og har et godt kendskab hertil.

Søren H. Hertel er opvokset på en kvægejendom i Sønderjylland, og er sammen med sin familie bosiddende i Aalborg. Familien består af hustruen Mette samt 4 sønner i alderen 4 – 14 år.

Formanden for LandboNords bestyrelse, Henrik Gregersen, udtrykker stor tillid til, at den nye direktør kan videreføre og udvikle LandboNord, så de nordjyske landmænd fortsat kan have landets bedste rådgivning og et aktivt foreningsliv.

Der er skiftedagsreception den 29. april 2008 kl. 16.00 på LandboNord, hvor LandboNords nuværende direktør Henning Krabbe overdrager opgaverne til Søren H. Hertel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078