23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Andeslagteri rykker ind i Struer

Sommerferien er inddraget. Dansk And knokler for at få alt på plads til det nye andeslagteri i Struer, som skal slagte 4.000 ænder dagligt fra start.

18 vognlæs med maskiner fra et nedlagt slagteri i Tyskland er ved at komme på plads i de gamle slagteribygninger i Struer. Fra september forventer folkene bag anpartsslagteriet Dansk And, at man igen tager gang i slagteriaktiviteterne.

- Vi skal kunne slagte, vi skal kunne pakke, vi skal kunne kalibrere altså størrelsesopdele de dyr, der ryger igennem og vi skal kunne opskære, fortæller Martin Daasbjerg, formand for Dansk And ApS til tvmidtvest.dk

Målet er, at 20 ansatte fra start skal slagte 4.000 ændre om dagen. Inden udgangen af 2015 vil man også have høns, gæs og kalkuner gennem fjerkræslagteriet.

Original artikel: http://www.tvmidtvest.dk/indhold/andesla...
BREAKING
{{ article.headline }}
0.157|instance-web03