23948sdkhjf

Sukkerbønder holder kortene tæt på kroppen

Sukkerbønderne holder kortene tæt på kroppen, når samtalen falder på et muligt køb af Daniscos sukkerdivision. Nye beregninger viser, at de danske og svenske sukkerroedyrkere uden problemer kan købe sukkerfabrikkerne.
Danske og svenske sukkerroedyrkere vil have råd til at købe Daniscos sukkerfabrikker i Nordeuropa til 5,5 milliarder kr. uden gæld, viser beregninger fra børsanalytikere skriver Berlingske Business.

Men de danske sukkerroedyrkeres formand, Jørn Dalby, vil i øjeblikket ikke løfte sløret for, om eller hvornår de vil byde på Danisco Sugar.

- Jeg må ikke udtale mig, så længe vi er en del af den proces. Vi undersøger mulighederne for at blive en del af den proces, Danisco har sat i gang. Jeg kan ikke sige, hvornår vi venter at få en afklaring. Alt kan ske, siger Jørn Dalby til avisen.

Med det forestiller roedyrkernes formand sig enten et helt eller delvist medejerskab af Danisco Sugar eller en aftale om levering af sukkerroer mellem avlerforeninger og en ny ejer af Danisco Sugar på linie med den aftale, der i dag er med Danisco Sugar.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125