23948sdkhjf

Otte kæmper om at blive årets Food Fighter

I uge 35 skal otte studerende komme med ideer til, hvordan økologien udvikles fra jord til bord.
De otte studerende har alle det til fælles, at de er under uddannelse inden for fødevarebranchen. De repræsenterer dog vidt forskellige uddannelser; ernæringsassistent, slagter, kok, professionsbachelor i global nutrition and health og professionsbachelor i ernæring og sundhed. Det skriver Landbrug & Fødevarer på sin hjemmeside.

- Jeg tror, vi har fået udvalgt otte rigtige gode økologiske Food Fighters, selvom det var svært. Vi har igen i år modtaget nogle virkelig gode ansøgninger, men jeg synes, vi rammer de forskellige fødevareuddannelser bredt med de otte udvalgte, siger Marie Haahr Jensen, konsulent i Landbrug & Fødevarer og projektleder på Food Fighters, på hjemmesiden.

I løbet af uge 35 skal de otte besøge forskellige økologiske produktioner landet over. Her skal de løse forskellige opgaver, og håbet er, at de vil give et bud på løsningen af nogle af de udfordringer, de oplever undervejs.

Når ugen er slut skal Food Fighterne desuden levere 10 konkrete ideer til, hvordan der kommer mere økologi ud på de danske køkkenborde.

Årets otte udvalgte Food Fighters er:
• Sofie Sommer Birch Bach-Andersen, kokkeelev, Århus
• Marie Christiansen, slagterelev med speciale i delikatesse, Århus
• Daney Ísbjörg Helgadóttir, professionsbachelor i ernæring og sundhed, Århus
• Siri Robinson, professionsbachelor i global nutrition and health, Århus
• Camilla Stengaard Hansen, delikatesse-assistent, Kalundborg
• Birthe Mølleskov, ernæringsassistent, Herlev
• Nikolaj Rosenkilde Kølbæk, ernæringsassistent, Holstebro
• Christian Præstholm, professionsbachelor i ernæring og sundhed, København
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062