23948sdkhjf

Levnedsmiddelvirksomheder investerer rent

Levnedsmiddelindustrien investerer i rengøringssystemer som aldrig før, og det sætter omsætningsrekord for System Cleaners A/S i Aalborg.
System Cleaners, der udvikler og fremstiller rengøringssystemer primært til levnedsmiddelindustrien, har udviklet sig til at blive en markant global spiller på markedet.

- Vi oplever her og nu, at især Østeuropa er ved at udvikle sig til et vækstmarked for os. Østeuropæerne skal jo i dag leve op til præcis de samme standarder som vesteuropæerne, og det gælder naturligvis også levnedsmiddelindustrien. Samtidig bevirker de stærkt stigende fødevarepriser, at vi oplever en stor international investeringslyst i levnedsmiddelindustrien, og det gavner os naturligvis, fortæller adm. direktør Peter Jessen, til ErhvervsBladet.

Siden oktober 2007, med undtagelse af december måned, har den nordjyske virksomhed sat ny omsætningsrekord hver måned. Nordjyderne afsætter sine systemer over hele verden og har i øjeblikket kig på Kina og mulighederne for at etablere sig her.

Kilde: ErhvervsBladet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062