23948sdkhjf

Kæmpeordre til Jorgensen

Fynsk leverandør til fødevarebranchen rykker op i superligaen
Jorgensen Engineering i Odense, der har specialiseret sig i at levere færdige produktionslinjer til fødevarebranchen, rykker nu op i den internationale superliga: Firmaet har scoret sin hidtil største ordre, hvis nøjagtige størrelse er en hemmelighed, men som ifølge Jorgensen Engineering er på "et trecifret millionbeløb".

Ordren handler om levering af to komplette linjer til produktion af mælkepulver, og køberen er et større hollandsk/kinesisk mejeriselskab. Fabrikken ligger i Holland og leverer store mængder mælkepulver til Kina.

Jorgensen har gennem de seneste år leveret højteknologiske maskiner og robotter til kendte fødevareproducenter som Nestlé, Arla og Danone.

Tykkeste ordrebog nogensinde

Ifølge Jorgensens administrerende direktør, Jens Nyeng, har virksomhedens udflytning til Tietgenbyen og det strategiske fokus betydet, at Odense-firmaet nu gentagne gange bliver budt op til dans af de allerstørste spillere på verdensmarkedet. Alt i alt er der netop nu tale om den tykkeste ordrebog i selskabets historie, nævner han..

- Vi har flyttet os både fysisk og mentalt og er i dag i stand til at matche de store kunders krav om automation, hygiejne, sikkerhed og høje kapaciteter, siger Jens Nyeng.

- Med denne nye ordre - og andre spændende projekter i pipelinen - ser det ud til, at vi sætter omsætningsrekord. Vi laver rigtig mange spændende robotløsninger for tiden og har aldrig haft så travlt her i Odense. Og den nye ordre er den største i vores mere end 80-årige historie, konstaterer direktøren.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.1