23948sdkhjf

Isproducent øger fokus på global opvarmning

Den amerikanske isproducent Ben & Jerry’s er verdens første inden for sin branche, der producerer CO2-neutrale is. Al den CO2 som virksomheden slipper ud under produktionen bliver neutraliseret via investeringer i vedvarende energi.
Ben & Jerry’s har i flere år haft fokus på klimapolitik og siden 2003 har isproducenten for alvor sat alle sejl ind i kampen mod den globale opvarmning.

- Sammen med et hollandsk selskab har vi lavet en klimapolitik og gennemgået hele produktionslinjen. Det er udregnet, hvad vi udslipper af CO2 i de enkelte led fra ko til fabrik til transport, og vi kan dermed opkøbe den mængde CO2 udslip ved investeringer i miljørigtige projekter, fortæller markedschef for Ben & Jerry’s i Norden, Jakob Knudsen.

Den seneste klimavenlige is på markedet er "Baked Alaska", som skal sætte fokus på global opvarmning. Overskuddet fra denne is støtter climate change college, som er et initiativ, hvor børn fra hele Europa rekrutteres til colleget for at lære om klimaforandringer og give bud på mulige forandringer.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094