23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Mols skal på spisekortet

Nationalpark vil række fødevareproducenter en hjælpende hånd

Nok er Mols Bjerge kommet på danmarkskortet som en af landets nationalparker, men nu skal området også på spisekortet.

Nationalpark Mols Bjerge lægger derfor penge i et projekt, som skal inspirere til at producere udsøgte, lokale fødevarer.

- Ønsketanken er, at vi får en vrimmel af små, dygtige fødevareproducenter, der laver chokolade, mjød eller noget helt andet, siger projektansvarlig Nicole Wolter til DR Østjylland.

- Fortæl historien

Nationalparken rækker i den forbindelse de lokale fødevareproducenter en hjælpende hånd.

De skal for eksempel lære noget om de vilde planter og urter i nationalparkområdet og om, hvordan de selv dyrker og høster dem og bruger dem i de lokale fødevarer.

- Vi skal også tale virksomhedsudvikling, og hvordan producenterne bliver gode til at fortælle historien om de lokale fødevareprodukter, de laver, siger Nicole Wolter.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|instance-web04