23948sdkhjf

JW Industri får ny søstervirksomhed

En ny virksomhed har set dagens lys. JW Engineering har som erklæret mål at blive Danmarks største producent af produktionsudstyr, specialmaskiner og hele produktionslinjer.
Vindmølleindustrien, træindustrien, betonindustrien, møbelindustrien og fødevareindustrien er blot eksempler på de brancher, som JW Engineering satser på med deres specialudviklede maskiner. Sammen med søstervirksomheden på samme adresse, JW Industri, regner man med at kunne skabe den perfekte synergi, der guider kunderne gennem alle faser af ethvert projekt.

- Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for os. Vi har haft den nye virksomhed i tankerne i nogle måneder, og ved årsskiftet tog vi den endelige beslutning. Siden har vi arbejdet stenhårdt for at blive klar, og vi glæder os til at betjene et væld af tilfredse kunder. Vi har allerede mærket stor interesse, siger John Winther, en af fire medstiftere af JW Engineering A/S og samtidig grundlægger af JW Industri.

I princippet kan JW Engineering forvandle en skitse, tegnet på en serviet, til et færdigt produktionsanlæg, og virksomheden vil også være i stand til at optimere eksisterende anlæg.

Med i ejerkreds og ledelse hos JW Engineering er udover John Winther også tre andre personer. 39-årige Erik Ottesen har tidligere drevet virksomheden O&T Automatic efter 12 års ansættelse hos Uffe Sass Maskinfabrik, mens 38-årige Torben Ibsen de seneste to år har drevet virksomheden Ibsen Innovation efter otte års ansættelse hos GIPO. 34-årige Kjeld Nielsen kommer efter 13 års ansættelse som konstruktionschef hos en anden Ikast-virksomhed, A B Inventech.

- Jeg har været utrolig glad for mine år på A B Inventech, men da chancen bød sig for at få foden under eget bord, er udfordringen selvfølgelig endnu større, siger Kjeld Nielsen, der bliver salgsansvarlig hos JW Engineering A/S.

Kilde: JW Industri

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141