23948sdkhjf

Food Lab i front på den gode smag

Fødevarevirksomheden Rieber & Søn, der blandt andet står bag K-salat og Bähncke, åbner nyt innovationscenter med henblik på at udvikle produkter til morgendagens forbrugere.
Rieber & Søn vil være i front med udvikling af den gode smag og et nyt innovationscenter skal udvikle nye produkter, specielt til danskerne. Vi har nemlig anderledes smagsløg end vores brodernationer, hvor Rieber & Søn også afsætter mange af deres produkter.

-Vi satser stort på vores innovation lab for at blive ved med at udvikle produkter, der er fulde af smag. Vi tror nemlig på, at forretningsudvikling kommer gennem produktudvikling, siger marketingdirektør Kristian Skou til Berlingske Business.

Et hold kokke arbejder på at ramme smagen hos fremtidens forbruger og nyeste produkt på hylden er sandwichsalater inspireret af pesto og kebab, primært henvendt til de unge forbrugere.

Kilde: Berlingske Business

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.657