23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

MOU supper sælges som aldrig før

Færdiglavede supper er blevet rigtig populære. Tulip sælger supper fra MOU som aldrig før.

I første halvdel af denne vintersæson er salget af MOU supper steget med 13 procent sammenlignet med samme periode sidste vinter. Det er klassikerne som hønsekødssupper, oksekødssuppe og aspargessuppe, der er mest populære blandt forbrugerne.

- Havde man spurgt mig sidste år, hvad der er en rigtig god suppesæson, ville mit svar have været en vinter med masser af frost og sne – men den sæson vi lige har haft, har været vores bedste nogen sinde. Så hvis der er rigtig meget regn og rusk, trænger danskerne åbenbart ekstra meget til suppe, siger Mette S. Færch, der er kategorichef for supper hos Tulip.

Hun pointerer over for Landbrug.dk at det er som om, der er sket en holdningsændring i forhold til færdiglavedes supper. Det er nu et acceptabelt og sundt måltid, der er let at gå til. Og det er endda legalt at servere en færdiglavet suppe, når man har inviteret gæster.

Kilde: Landbrug.dk

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web03