23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Gråsten Fjerkræ: Om fem år har vi fordoblet

Voldsom vækst går ikke ud over dyrevelfærden, lover indehaveren

Gråsten Fjerkræ gør ikke kun klar til at åbne sin egen gourmetbutik - virksomheden i Kværs er også godt i gang med at geare op til en voldsom vækst.

- Foreløbig har vi i år haft en vækst på cirka 10 procent, og vi lander nok på 11-12 procent, når regnskabsåret er omme. Når vi kommer frem til år 2020, taler vi om en fordobling i forhold til i dag, siger indehaver Gunder P. Jensen til Food Supply.

- Vi producerer jo i Tyskland, og vi er i fuld gang med at lægge nye producenter ind, så vi hele tiden er på forkant, tilføjer han.

- Aldrig industrikyllinger

Gunder P. Jensen understreger, at Gråsten Fjerkræ trods den ventede vækst under ingen omstændigheder begiver sig ind på området for industrikyllinger.

- Folk køber mere og mere kvalitet og dyrevelfærd, og det går vi ikke væk fra, fastslår han.

Gråsten Fjerkræ koncentrerer sig om økologiske kyllinger og såkaldte velfærdskyllinger. Og som den eneste større leverandør på det danske marked bruger Gråsten Fjerkræ ikke halalslagtning.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web02