23948sdkhjf

Overskuddet svulmer hos Mette Munk

Vækst over hele linjen sikrer Odense-bageriet et overskud på 43 millioner. Kapaciteten er fordoblet.
Salget af dybfrosset bagværk klinger i kassen hos Mette Munk. Overskuddet skyldes vækst over en bred kamp, lyder forklaringen.

- Vokset generelt over de fleste markeder, udtaler administrerende direktør Erik From til Food Supply.

Fremgangen sker som ventet på både hjemme- og eksportmarkederne, der udgør henholdsvis 35 procent og 65 procent af salget.

I foråret skiftede Mette Munk til udelukkende

Kapaciteten er fordoblet

En ny produktionslinje, som fordoblede kapaciteten, stod klar hos Mette Munk den 1. juni i år. Allerede nu er firmaet oppe og udnytte 50 procent af den nye linje, og udnyttelsen ventes at stige endnu mere de kommende måneder.

Lige før jul forventer firmaet at nå 60 procent udnyttelse af den nye linje, oplyser administrerende direktør Erik From til Food Supply.

Mette Munk har også afsluttet udvidelsen af bygningerne i Odense med øget frysekapacitet.
at anvende øg fra fritgående høns i produktionen. Et skiftet man kan mærke i bageriet.

- Det vi mærker det ved er indkøberne, der har en grøn profil, som godt kan lide det, forklarer Erik From.

Hen over året har virksomheden også løbende investeret i at reducere miljøbelastningen. Det har resulteret i besparelser i energiforbruget. Mette Munk fortsætter med at investere i udstyr, som reducerere miljøbelastningen.

Flere kager over disken
I det nye år forventer Mette Munk at aktiviteterne vokser yderligere.

Bageriet vil også øge aktiviteterne og investerer fortsat aktivit i produktion af komplementerende produkter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078