23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nyt slagteri begynder med 25 kreaturer den første dag

Det kommende slagteri i Videbæk får travlt fra begyndelsen

Når det nye slagteri i Videbæk åbner 2. november, er der tilmeldt 25 kreaturer til slagtning den første dag. Dagen efter skal der slagtes 30 svin og 25 lam, skriver Herning Folkeblad.

-Så vi har fyldt op fra første dag, siger Christian Holkgaard Christensen, der er den ene af de to ejere af slagteriet, til avisen. Den anden ejer er Nicolaj Sørensen.

Der har netop været rejsegilde på byggeriet, hvor der efter planen skal slagtes op mod 800 kreaturer det første år. Kommer slagteriet på fuld kapacitet, skal der slagtes op mod 40 kreaturer og 100 grise om ugen.

Dertil kommer, at de to ejere forventer at skulle slagte for et stort antal landmænd og også foretage 150 nødslagtninger hvert år.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|instance-web02