23948sdkhjf

Lidl tjener penge - men vokser for langsomt

Efter 10 år i Danmark er kæden profitabel
Efter 10 år på det danske marked løfter den tyskejede discountkæde Lidl nu lidt af sløret for økonomiske resultater: Selskabet tjener penge i Danmark og har gjort det i nogle år, skriver Jyllands-Posten.

Lidl er dog ikke tilfreds med antallet af butikker, som de seneste år kun er vokset beskedent, og der bliver nu skruet op for ekspansionen.

- Vi har i fire år haft et tocifret millionoverskud, og resultatet har været stigende. Vi er i en vækstfase, og derfor er vi tilfredse med at tjene penge. Men det er klart, at indtjeningen på længere sigt skal højere op, siger direktør for Lidl i Danmark Finn Tang Sørensen til avisen. Han vil ikke kommer beløbet nærmere, end at det er over 50 millioner kroner.

98 butikker


I de fem første år i Danmark åbnede Lidl 80 butikker, men siden 2010 er der kun etableret en snes butikker, så der nu er 98. Det er markant færre end Nettos 460, Faktas 432, Remas 1000s 261 og Aldis 225.

Finn Tang Sørensen erkender, at Lidl ikke har været hurtig nok til at åbne nye butikker, men han peger på, at med åbningen af et stort lager ved Køge sidste år har kæden en platform til at øge væksten. Lidl har også et stort lager i Kolding.

Kæden regner med at åbne fire danske butikker i år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078